T’HO FEM FÀCIL

Truca’ns als nostres restaurants i fes la teva reserva: 

  • Restaurant Diversus: 93 635 40 72
  • El Restaurant de Dalt:  93 635 40 72
  • Baskònia: 93 259 15 04
  • Droop Àccura Sant Boi: 93 630 95 74
  • Droop Gornal L’Hospitalet: 619 664 279

o si ho prefereixes omple el formulari per reservar a qualsevol dels nostres restaurants i ens posarem en contacte amb tu de seguida al mail que ens diguis per confirmar-te la reserva. La reserva no serà efectiva fins que t’ho comuniquem per mail o per telèfon. Gràcies per triar el Grup Diversus.

DEMANA’NS UN CÀTERING

I si vols demanar-nos un pressupost per a que et preparem un càtering, sense cap compromís, tria l’opció de càtering i explica’ns a l’apartat de comentaris la idea que tens: si és un esmorzar, un pica-pica, un lunch, un còcktail a la nit… et prepararem a mida el que necessitis. Ens encarreguem i cuidem tan grans esdeveniments com trobades familiars més reduïdes.

———————————————————————————————————————————————————————————–
Llei de protecció de dades (LOPD)
“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Diversus Gastronomia SLU, amb l’únic propòsit de poder donar resposta als seus suggeriments o consultes.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a Diversus Gastronomia, Carretera Santa Creu de Calafell 73 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), o be a la següent adreça de correu electrònic: m.saez@grupdiversus.com
Diversus Gastronomia manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.
Diversus Gastronomia es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”
———————————————————————————————————————————————————————————–

 

FES LA TEVA RESERVA A QUALSEVOL DELS NOSTRES RESTAURANTS O ENCARREGA’NS UN PRESSUPOST PER AL TEU CÀTERING