eldedalt30

 

CLICA PER VEURE LES NOSTRES CARTES O EL NOSTRE MENÚ DIARI

     eldedalt-menu     eldedalt-vins

 

eldedalt43

eldedalt26

eldedalt23

eldedalt9

eldedalt38

eldedalt41

 

 

 

 

 

 

 

 

El Restaurant de Dalt s’està convertint en el nostre espai gastronòmic per excel·lència: cuina d’autor amb productes de proximitat en un entorn tranquil i agradable. Pels teus dinars familiars o d’empresa i sempre amb un servei professional i molt proper.

També és un local perfecte per a celebracions o actes privats i exclusius. Amb capacitat per coktails per 100 persones. No ho dubtis, si necessites quedar bé, és el teu espai.

Establiment col·laborador de:

 image001       

————————————————–

ON SOM

————————————————–

FES LA TEVA RESERVA

———————————————————————————————————————————————————————————–
Llei de protecció de dades (LOPD)
“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Diversus Gastronomia SLU, amb l’únic propòsit de poder donar resposta als seus suggeriments o consultes.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a Diversus Gastronomia, Carretera Santa Creu de Calafell 73 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), o be a la següent adreça de correu electrònic: m.saez@grupdiversus.com
Diversus Gastronomia manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.
Diversus Gastronomia es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”
———————————————————————————————————————————————————————————–

Please follow and like us: