droo-gornal-7

FES CLICK SI VOLS CONSULTAR LA NOSTRA CARTA O EL NOSTRE MENÚ DIARI

droop-carta    droop-esmorzars    droop-menu

droo-gornal-1

Droop Sant Boi és el teu espai per… estar, menjar, esperar algú fent un beure, quedar amb els amics, o el que necessitis dins el teu complex esportiu.

Abans ens dèiem Diversus Esports i ara et seguirem servint igual de bé sota un nou nom: Droop. O sigui que els caps de setmana podràs seguir venint a degustar els nostres plats després del teu partit de tenis ;-)

Recorda que tenim un menú diari per recomenar! T’hi esperem.

——————————————

ON SOM

droop-sant-boi

————————————————

FES LA TEVA RESERVA

———————————————————————————————————————————————————————————–
Llei de protecció de dades (LOPD)
“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Diversus Gastronomia SLU, amb l’únic propòsit de poder donar resposta als seus suggeriments o consultes.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a Diversus Gastronomia, Carretera Santa Creu de Calafell 73 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), o be a la següent adreça de correu electrònic: m.saez@grupdiversus.com
Diversus Gastronomia manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.
Diversus Gastronomia es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”
———————————————————————————————————————————————————————————–

Please follow and like us: