muntatge

LLIURAMENT DE PREMIS A LA SALA ÀTRIUM DE VILADECANS (400 PERSONES) 

BUFET DE POSTRES  (60 PERSONES) 

PRESENTACIÓ A IMO-BARCELONA A NIVELL INTERNACIONAL (500 PERSONES) 

AJUNTAMENT DE SANT BOI – CELEBRACIÓ 11 DE SETEMBRE  (400 PERSONES)

 

Càterings Diversus és el resultat de molts anys d’experiència en el món de la restauració. Aportem solucions i idees a les teves celebracions, reunions i altres esdeveniments: professionals, familiars, socials o institucionals. No dubtis a demanar-nos un pressupost, gran o petit, estarem a l’alçada de les teves expectatives.

Truca’ns al 93 635 45 90 omple les teves dades més avall, explica’ns quina és la teva idea. Ens posarem en contacte amb tu i t’elaborarem un pressupost.

————————————-

DEMANA’NS UN PRESSUPOST PER AL TEU CÀTERING

———————————————————————————————————————————————————————————–
Llei de protecció de dades (LOPD)
“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Diversus Gastronomia SLU, amb l’únic propòsit de poder donar resposta als seus suggeriments o consultes.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a Diversus Gastronomia, Carretera Santa Creu de Calafell 73 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), o be a la següent adreça de correu electrònic: m.saez@grupdiversus.com
Diversus Gastronomia manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.
Diversus Gastronomia es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”
———————————————————————————————————————————————————————————–

Please follow and like us: