FES CLICK PER CONSULTAR LA NOSTRA CARTA, LES NOSTRES TAPES, EL MENÚ DIARI O ELS MENÚS PER A GRUPS

baskonia-carta      baskonia-menu     baskonia-VINS     

baskonia-tapes      BASKONIA-GRUPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Baskònia és alguna cosa més que un restaurant. Al Baskònia els nostres clients es converteixen en el nostres amics, en la nostra família.

A partir de les vuit del matí ens trobaràs sempre a la teva disposició per a tot allò que necessitis. Amb una cuina fresca de mercat amb un toc basc: carns, bacallans, ous estrellats, hem aconseguit que el Baskònia sigui alguna cosa més que un lloc on dinar o sopar bé.

Al migdia amb el nostre menú i al vespre amb la nostra carta de tapes estem segurs d’aconseguir un alt nivell de satisfacció entre els nostres clients. Si ho desitges t’ho podem portar a la feina, muntar-te un càtering, una festa o el que et calgui. Només deman’ns-ho. La resposta serà sempre si.

Si ja ens coneixes i vens cada dia o de tan en tant, gràcies!!, i si encara no ho has fet, esperem veure’t ben aviat.

—————————————–

ON SOM

baskonia-google

————————————————–

FES LA TEVA RESERVA

———————————————————————————————————————————————————————————–
Llei de protecció de dades (LOPD)
“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Diversus Gastronomia SLU, amb l’únic propòsit de poder donar resposta als seus suggeriments o consultes.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a Diversus Gastronomia, Carretera Santa Creu de Calafell 73 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), o be a la següent adreça de correu electrònic: m.saez@grupdiversus.com
Diversus Gastronomia manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.
Diversus Gastronomia es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”
———————————————————————————————————————————————————————————–

 

Please follow and like us: